ÖNKÉNTES TRÉNING 


Időpontja: 2014. februártól

Célcsoport: főként 15-24 éves korosztály

 

Az önkéntes tréning célja, hogy a fiatalokat megismertesse az önkéntes tevékenységekkel járó előnyökkel, valamint felkészítse őket helyi igényekre szabott önkéntes munkák szervezésére és megvalósítására. Az önkéntes tréningek megvalósításába bekapcsolódnak a helyi civil szervezetek, akik a munkák során értékes önkéntes tagokat toborozhatnak. A tréning keretében akciónapot szervezünk, ahol a résztvevők gyakorlatban is hozzájárulhatnak a helyi szervezetek tevékenységeihez.

 

>> A tréningek jelentkezési lapja letölthető >>itt<<

 


 

VÁLLALKOZÓI ISMERETEK TRÉNING 

 

Időpontja: 2014. februártól

Célcsoport: főként 18-25 éves korosztály

 

A tréning a fiatalok gazdasági részvételének, szereplésének fontos eszköze. Megmutatja a fiatal korosztálynak, hogy egy ötletük, tervük megvalósítása milyen lépések révén indulhat el, milyen tudás szükséges egy önálló vállalkozás indításához. A résztvevők a tréning során elsajátítják a vállalkozási-, a gazdasági- és piaci alapismereteket, és megismerkedek a projekttervezés folyamatával, valamint az üzleti
és pénzügyi tervezés alapjaival.
A Vállalkozó ismeretek tréning helyszíne a Szent István Egyetem Kollégium (2100 Gödöllő, Páter K. u. 1.).

 

>> A tréningek jelentkezési lapja letölthető >>itt<<

 


 

 

KORTÁRS - SEGÍTŐ TRÉNING

 

Időpontja: 2014. februártól

Célcsoport: főként 17-29 éves korosztály


Miért pont hozzád fordul mindenki a problémájával? Meghallgatod Őket, de igazán nem tudsz segíteni?

Mi felvértezünk tudással és olyan képességekkel, mint az érzékenység, a magabiztosság, az én-erő, hogy ne csak „lelki szemetesláda” legyél. Fontos, hogy Te is tudd, ki az a felnőtt szakember, akiben bízhatsz, hogy segíthess társaidon… és magadon.


A képzés pszichológiai és mentálhigiénés ismeretek átadásából valamint személyiségfejlesztésből áll. Ez biztosítja a résztvevők számára, hogy felmerülő kamaszkori problémáikat saját eszközeikkel könnyebben megoldják, és társaiknak is segíteni tudjanak.


>> A tréningek jelentkezési lapja letölthető >>itt<<

 


 

PÁLYAORIENTÁCIÓS TRÉNING


Időpontja: 2014. februártól

Célcsoport: főként 12-18 éves korosztály


Szeretnénk, ha életednek-e kérdésekkel teli és fontos pillanatában felkeresnél bennünket, hogy szaktudásunkkal segíteni tudjunk neked a továbbtanulást érintő fontos döntésekben. Támogatunk abban, hogy jobban megismerd magad, hogy olyan pályát találj, amiben majd szívesen dolgozol. Segítünk kiválasztani a megfelelő iskolát, és hogy megértsd a mai bonyolult iskolarendszer felépítését, működését.


A pályaorientációs tréning a leendő pályájukban és önmagukban bizonytalan, határozatlan pályakezdő fiatalok számára oldott és biztonságos közeget nyújt ahhoz, hogy különböző társas helyzetekben kipróbálhassák magukat és fejlesszék önismeretüket, pályaismeretüket.


>> A tréningek jelentkezési lapja letölthető >>itt<<

 


 

KULCSKOMPETENCIA FEJLESZTŐ TRÉNING


Időpontja: 2014. februártól

Célcsoport: főként 17-29 éves korosztály


„Ne elégedj meg azzal, ami vagy, hanem törekedj azzá válni, ami lehetnél.” /Bertold Brecht/

Fontos, hogy fejlesszük képességeinket, mert könnyebben, rugalmasabban tudunk felkészülni a világban végbemenő folyamatos változásokra és ez által a munkához jutási esélyeink is növekednek.


Képzésünket azoknak a vállalkozó szellemű fiataloknak és fiatal-felnőtteknek ajánljuk, akik munka-, vagy pályaválasztás előtt állnak, illetve munkahely változtatást terveznek, esetleg egy új szakmai végzettség megszerzésére törekednek.

A tréning célja olyan szakmához nem kapcsolódó képességek felismerésének elősegítése és fejlesztésére vonatkozó ismeretek elsajátítása, amelyek révén a résztvevő a munka világába sikeresebben léphet be, illetve képessé válhat munkáját megtartani.


Amit kínálunk: 17 – 29 év közötti korosztálynak 5 napból álló tréning, mely során részt vehetsz élményszerű és izgalmas feladatokban, melyek során fejlődnek készségeid, valamint segítünk választ találni kérdésedre: ÉN MIBEN VAGYOK JÓ?


>> A tréningek jelentkezési lapja letölthető >>itt<<

  

INFÓ

 

Művészetek Háza Gödöllő – Belvárosi Jegyiroda
Cím: 2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 9.00-13.00, V: zárva
Tel.: 28/514-130, 70/452-72-68, Fax: 28/514-100

E-mail: info@gixer.hu, info@muza.hu

Web: www.gixer.huwww.muza.hu