JAM KLUB 


Időpontja: 2014. február 11-től kedden, 15.00-19.00 óra

Célcsoport: 12-29 éves korosztály

 

Pop, rock, jazz, blues. Zenei kalandozások, népzene a könnyűzenében, kísérletezések az etno stílusokban. Közös zenehallgatás, koncert- filmvetítés. Ismerkedés a zeneírás rejtelmeivel, együttes alapítási és fellépési lehetőség. Tanulj elismert művészektől: hogy csinálták régen, hogy csinálják ma?


Célunk a különböző zenei stílusok megismertetése, az együttzenélés örömének megélése, egy összetartó közösség kialakítása a zene segítségével. Fejleszd hangszeres tudásod Magyarország legjobb köny- nyűzenészeinek vezetésével.

A klubban ingyenes hangszerhasználatot biztosítunk a résztvevőknek.


A klubok jelentkezési lapja letölthető >>itt<<.

 


 

BRINGÁS KLUB


Időpontja: 2014. február 12-től kéthetente szerdán, 16.00-18.00 óra

Célcsoport: 12-29 éves korosztály


Tudtad, hogy Gödöllőn menő BMX versenyzők vannak? Flatland, street, dirt, park. Ismerkedj meg ezekkel a stílusokkal, tanulj a legjobbaktól! Videó-elemzések, új trükkök, közös gyakorlás egy vagány csapattal és meghívott bringás vendégeinkkel. Ha szeretnél részt venni a pályatervezés folyamatában és technikai eszközök kialakításában, akkor itt a helyed. Havi rendszerességgel „BMX- jam” zenével, ahol
megmutathatod miben vagy jó és új elemeket is tanulhatsz. A mountain bike vagy az országúti kerékpározás érdekel? Tarts velünk bringatúráinkon. Figyeld a részletes programot, és gyere… bringával!


A biciklizés mindnyájunk sportja! Gödöllőn komoly hagyománya, kultusza van a BMX, mountain bike, országúti vagy éppen fixi kerékpározásnak. A Bringás klubban bemutatjuk ezeket a stílusokat. A közös aktivitás, kerékpártúrák, a szerelési tapasztalatok megosztása, versenyek és bemutatók szervezése mellett célunk, hogy a klubtagok önkéntesként bekapcsolódjanak a városi kerékpáros egyesületek tevékenységébe.

 

A klubok jelentkezési lapja letölthető >>itt<<.

 


 

VÁSZNON A VILÁG

„Társadalmak, kultúrák és szubkultúrák találkozása” filmklub


Időpontja: 2014. február 13-tól csütörtökön, 16.00-19.00 óra

Célcsoport: 12-29 éves korosztály

Helyszín: Madách Imre Szakközépiskola Kollégiuma


Vásznon a Világ, azaz a Gödöllőre jön Vlagyivosztoktól Arkansason át Venezuelláig minden olyan film, ami segít megismerni a Föld népeinek életét. Sorsok, szerelmek, viccek, választások, drámák, döntések különböző környezetben, egyformán lélegző emberekkel. Lélegezz te is velük, és mikor kifújsz, nevess, sírj, vagy csak beszéld, mond el a véleményed. A filmek után kerekasztal beszélgetés, ahol mindenki enyomása számít! Vendégek feltűnése várható!

 

TERVEZETT FILMEK

 

 • Valaki más (rancia-argentin-német filmdráma) 2007
 • Avaze gonjeshk-ha (iráni filmdráma) 2008
 • Reality (olasz-francia filmdráma) 2012
 • Turné (francia film) 2010
 • A leleményes Hugo (amerikai családi kalandfilm) 2011
 • Fel! (merikai animációs film) 2009
 • A fantasztikus Róka úr (amerikai animációs film) 2009
 • Hátralévő életed első napja (francia filmdráma) 2008
 • Soul Kitchen (német vígjáték) 2009
 • Papírsárkányok (amerikai filmdráma) 2007
 • Édes vízi élet (amerikai vígjáték) 2004
 • A Vándorló palota (japán animációs film) 2004

A klubok jelentkezési lapja letölthető >>itt<<.
 

 

VITAKULTÚRA KLUB 

 

Időpontja: 2014. február

Célcsoport: főként 18-25 éves korosztály

 

Van véleményed? Szeretsz érdekes témákról beszélgetni? Megtanulnád, hogyan lehetséges veszekedés helyett igazán vitázni? Könnyen zavarba jössz, ha mások előtt kell megszólalnod, és ezen szeretnél változtatni? Kéthetente téged is vár a Vitakultúra klub, ahol érvelési és kommunikációs tréningeken vehetsz részt, megoszthatod véleményed, és megtanulhatod, hogyan kell profin vitázni. A Vitakultúra klub helyszíne a Szent István Egyetem Kollégium (2100 Gödöllő, Páter K. u. 1.).

 

„Élmény megtanulni korrektül, kulturáltan csapatban vitázni. Fejleszti a saját nézőpont, illetve vélemény kialakítását. A koncentrációt
is igénybe veszi, hisz figyelni kell, hogy gyorsan felvegyük a fordulatot az ellenféllel.“ - Egy vitázó diák a vitázásról


A klubok jelentkezési lapja letölthető >>itt<<.

 


 

A klub-programok nyitottak, alkalmanként is látogathatók.

 


 

INFÓ

 

Művészetek Háza Gödöllő – Belvárosi Jegyiroda

Cím: 2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 9.00-13.00, V: zárva
Tel.: 28/514-130, 70/452-72-68, Fax: 28/514-100

E-mail: info@gixer.hu, info@muza.hu

Web: www.gixer.huwww.muza.hu