GIKSZER – Gödöllői Ifjúsági Közösségi Szerveződés nevű projektünk a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) "Gyermekek és fiatalok társadalmi integrációját segítő programok" kategóriában nyert támogatást.

 

A projekt megvalósítója a Művészetek Háza Gödöllő Kulturális és Konferencia Központ.

Intézményünk Gödöllő város és a térség kulturális központja, rendezvényszervező alapintézménye.

Fontosnak tartjuk, hogy programjainkkal a lehető legszélesebb közönséget meg tudjuk szólítani a kisgyermekektől a nyugdíjas korosztályig.


 GIKSZER projektben kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy alternatívákat biztosítsunk a fiatalok szabadidejének változatos eltöltésére és, hogy segítsünk az ifjúságnak távolabbi céljai elérésében.


Napjaink felgyorsult világában egyre inkább előtérbe kerül, hogy tartalmasan, kreatívan éljük életünket, folyamatosan fejlesszük, képezzük magunkat, tágítsuk világképünket. A GIKSZER projektet úgy állítottuk össze, hogy minden résztvevő megtalálhassa maga számára a legérdekesebb, leghasznosabb programot. A térítésmentesen igénybe vehető foglalkozások a zene, tánc, sport, képzőművészet, színház és drámapedagógia köré szerveződnek.  A tudatos jövőkép megteremtését különböző tanácsadások és tréningek teszik lehetővé, érintve többek között a továbbtanulás, pályaorientáció és pályaválasztás témáját, valamint álláskeresési, vállalkozási ismeretek elsajátítását.


A projekt hosszú távú céljai között szerepel, hogy a Gödöllőn élő és tanuló aktív fiatalokból, valamint a diák,- és hallgatói önkormányzati képviselők létrehozzunk egy olyan helyi ifjúsági szerveződést, mely lehetővé teszi, hogy az információk áramlása, a különböző tevékenységek szervezése, valamint az ifjúsági érdekképviselet települési szinten megvalósuljon.


 PROJEKT ADATOK


A projekt azonosító száma: TAMOP-5.2.5/B-10/1-2010-0030

A projekt neve: GIKSZER – Gödöllői Ifjúsági Közösségi Szerveződés

Főkedvezményezett: Művészetek Háza Gödöllő Nonprofit Közhasznú Kft.

Elnyert támogatási összeg: 78 581 470 Ft

Megvalósítás ideje: 2012. november 1. – 2014. október 31.

Célcsoport: 12-29 éves fiatalok

Megvalósítás helyszíne: Gödöllő és térsége


A projekt az Európai Unió támogatásával és az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg. 

 


 

INFÓ

 

Művészetek Háza Gödöllő – Belvárosi Jegyiroda
Cím: 2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 9.00-13.00, V: zárva
Tel.: 28/514-130, 70/452-72-68, Fax: 28/514-100
E-mail: info@gixer.hu, info@muza.hu

Web: www.gixer.huwww.muza.hu