2014.02.10 - 15:37

Hamarosan kezdődik a harmadik félév a GIKSZERben


Február közepétől folytatódnak a Művészetek Háza Gödöllő hosszútávú ifjúsági programjának térítésmentes foglalkozásai. A TAMOP–5.2.5/B-10/1-2010-0030 azonosítószámú projekt fő célja a 12 és 29 év közötti fiatalok szabadidejének hasznos eltöltése, valamint az aktív társadalmi részvétel és szerepvállalás erősítése.

 

A projekt utolsó félévében új csoporttal indul a Ki vagyok?! – játékos önismereti szakkör és a Kortárssegítő tréning, valamint az Önkéntes tréning. A „Vásznon a Világ” Filmklub kínálata a középiskolások érdeklődési körének megfelelő alkotásokkal bővül, és új színmű kerül feldolgozásra a Dráma szakkör keretében is. Pályaorientációs, Álláskeresési, Életvezetési egyéni tanácsadási lehetőséget is biztosítunk minden fiatal érdeklődőnek, aki úgy érzi nehéz a döntés jelenlegi élethelyzetében.

Csak úgy, mint korábban, a GIKSZER - programok nagy részének a Művészetek Háza ad otthont, azonban néhány foglalkozás a gödöllői iskolákban kerül megszervezésre. Így például a Vitakultúra klubra és a Filmklub néhány alkalmára a Madách Imre Szakközépiskolában, a Vállalkozói ismeretek tréningre pedig a Szent István Egyetem kollégiumában kerül sor.

 

 

Kövesd változatlanul honlapunkat! A foglalkozások pontos idejéről és a jelentkezés módjáról a www.gixer.hu weboldalon tájékozódhatnak az érdeklődők. A honlapot azért is érdemes figyelemmel követni, mert az aktuális információk, jelentkezési lapok mellett elérhető az online tanácsadás is, ahol drogprevenciós, szexuális és életvezetési tanácsadást is kérhetnek a fiatalok a témákban jártas szakemberektől.