2013.10.14 - 08:59

Programok az Ifjúsági Klubban


A Művészetek Házában újonan átadott Ifjúsági Klub nemcsak külsejében, hanem struktúrájában is átalakult.

 

Ugyan megmaradt az eddigi alacsonyküszöbű, mindenki számára elérhető szolgáltatás, így folyamatos információnyújtás a GIKSZER-projekt és a Művészetek Háza eseményeiről, de a délutáni órákban 14.00 órától külön programokkal is várjuk a hozzánk ellátogató fiatalokat.

 

Hétfőnként 14.00 órától társasjáték klubot indítunk, ahol az Ifjúsági Klub különböző tárasjátékaival lehet szabadon játszani.

 

Október 15-én kedden délután az Universitas Diákszövetkezet mutatkozik be. Az Universitas segít nekünk abban, hogyan találunk a suli mellett diákmunkát és melyik a nekünk való munka. Ha szeretnél suli mellett pénzt keresni, de nem tudod hol kezdj neki, gyere be és mi segítünk.

 

Másnap, október 16-án szerdán a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületének egyik legnépszerűbb előadója, Gétzi András lesz a vendégünk.  A 2011-es X-FAKTOR énekesével beszélgetünk műsorvezetésről, színházról, szinkronmunkákról és rádiózásról az Ifjúsági Klubban.

 

 

Csütörtök délutánként Jam Klub Extra néven külön foglalkozást szervezünk a zeneszerető fiataloknak. Mindenki bemutathatja kedvenc muzsikáját, koncert,- és dokumentumfilmeket vetítünk, illetve színpadi technikákról, koncertélményekről beszélgetünk. 

 

Péntekenként a 15.00 órai Filmklubok előtt pedig Könyvtámasz címmel az olvasásra koncentrálunk és a kedvenc könyvekről, írókról, költőkről beszélgetünk majd. A pénteki Filmklubban 18-án a Csillagpor című amerikai filmet vetítjük Claire Danes, Robert De Niro, Michelle Pfeiffer főszereplésével.

 

Várunk benneteket a megújult Ifjúsági Klubban!