2013.10.09 - 14:48

Megnyílt az Ifjúsági Klub!


Október 4-én délután ünnepélyes keretek között megnyílt a gödöllői Művészetek Házában a megújult Ifjúsági Klub.

 

A nyitórendezvényen Kovács Balázs, a Művészetek Háza Gödöllő ügyvezető igazgatója köszöntötte a fiatalokból és felnőtt szakemberekből álló közönséget és kiemelte, hogy az Ifjúsági Klub korábban Diáksziget néven a gödöllői fiatalok körében nagyon népszerű volt, de megérett az átalakításra. Ehhez nagy szükség volt a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központtal való együttműködésre, hiszen ennek köszönhetően az Ifjúsági Klubban egy könyv,- és multimédiás sarok került kialakításra. A Könyvtámasz nevű rész kínálatát úgy állították össze a Könyvtár munkatársai, hogy az illeszkedjen a fiatalok érdeklődési köréhez, így a könyvek, folyóiratok, filmek főként a sport, a zene, az életmód, a divat, a film témájú anyagok köré szerveződtek. A Könyvtámaszban találhatunk hangoskönyveket, e-bookot, hanglemezeket és DVD filmeket is. 

 

 

Az Ifjúsági Klub a GIKSZER projekt egyik kiemelt helyszíne és több foglalkozásnak is otthont ad, így pl. hétfőn 16.30-tól itt kerül megrendezésre a Média szakkör, kéthetente szerdánként 16.00 órától a Bringás klub, csütörtök délutánként 16.00 órától kéthetente Önismereti szakkör és Kortárs-segítő tréning, péntekenként 15.00 órától "Vásznon a Világ" filmklub.

 

A GIKSZER projekt programjai mellett minden délután programokkal várjuk a fiatalokat: társasjáték-klub, könyvtámasz-klub, Jam Klub Extra, illetve ismeretterjesztő előadássorozatok, beszélgető estek.

 

 

A részletes programot hétfőnként közöljük. A nyitóprogramon készült videó IDE kattintva tekinthető meg.

 

Gyertek és érezzétek jól magatokat a megújult Ifjúsági Klubban!

 

Fotó: Korondi Judit