2013.09.13 - 15:17

Három új foglalkozás a GIKSZER-projektben


Szeptember végétől ismét elindulnak a GIKSZER-projekt foglalkozásai, melyek között három merőben új programot is találunk.

 

Október 2-től keddenként kéthetente Vitakultúra klubot szervezünk a Szent István Egyetemen.  A 17.30 órakor kezdődő foglalkozáson érvelési és kommunikációs technikák elsajításásra lesz lehetőség, a résztvevők megtanulhatják, hogyan kell profin vitázni.  Beszédstílus, nyilvános megszólalás, filodemikus vita, kerekasztal vita.

 

Október 3-tól heti rendszerességgel kerül megrendezésre a Vállakozói ismeretek tréning szintén a Szent István Egyetemen. A tréning bemutatja a fiatal korosztálynak, hogy egy ötletük, tervük megvalósítása milyen lépések révén indulhat el, milyen tudás szükséges egy önálló vállalkozás indításához. A résztvevők a tréning során elsajátítják a vállalkozási-, a gazdasági- és piaci alapismereteket, és megismerkedek a projekttervezés folyamatával, valamint az üzleti és pénzügyi tervezés alapjaival.

 

Október 5-től szombat délutánonként Önkéntes tréningre kerül sor a Művészetek Házában. Célunk, hogy a fiatalokat megismertessük az önkéntes tevékenységekkel járó előnyökkel, valamint felkészítsük őket helyi igényekre szabott önkéntes munkák szervezésére és megvalósítására. Az önkéntes tréningek megvalósításába bekapcsolódnak a helyi civil szervezetek, akik a munkák során értékes önkéntes tagokat toborozhatnak. A tréning keretében akciónapot szervezünk, ahol a résztvevők gyakorlatban is hozzájárulhatnak a helyi szervezetek tevékenységeihez.

 

 

 


 

>> A tréningek jelentkezési lapja letölthető >>itt<<



 

INFÓ

 

Művészetek Háza Gödöllő – Belvárosi Jegyiroda
Cím: 2100 Gödöllő, Szabadság út 6.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 9.00-13.00, V: zárva
Tel.: 28/514-130, 70/452-72-68, Fax: 28/514-100

E-mail: info@gixer.hu, info@muza.hu

Web: www.gixer.huwww.muza.hu