2013.08.28 - 16:02

Belvárosi Napok 2013. szeptember 7-8.


Szeptember 7-8-án kerül megrendezésre a Belvárosi Napok fesztivál a Művészetek Háza Gödöllő szervezésében. A két napos fesztiválon a GIKSZER projekt több programmal, különböző helyszíneken képviselteti magát.

 

A projektünk fő helyszíne a GIKSZER-sátor, ami a MUZA Nagyszínpaddal szemben, a Magyar Teátrum Színházi Sátor előtt lesz megtalálható. A sátorban bemutatkoznak a Tánctábor és az Animátor tábor résztvevői, akik közös videó vetítéssel, játékokkal várják az érdeklődőket. A szeptemberben induló foglalkozások közül workshopot tart a Dráma szakkör, a Vitakultúra klub, a Bringás klub BMX-es csapata. Önismereti és pályaorientációs tanácsadásokat tartunk és ízelítőt kapunk a Kulcskompetencia tréningből is. Kiegészítő programként zsonglőr és bűvész bemutatót tartunk, valamint a gödöllői beatbox-os fiatalok is megmutatják tudásukat. Az érdeklődők megismerkedhetnek majd az amerikai focival is, hiszen nálunk vendégeskedik a Pirates Amerikai Football csapat és a cheerleaderek.

 

A Magyar Teátrum Színházi Sátorban szombaton a „Vásznon a Világ” Filmklub vetítés lesz, vasárnap pedig a HROD Közösségi Gazdaság- és Társadalomfejlesztési Központ mutatja be a szeptemberben induló „Jövőtervező műhely szakemberek és fiatalok számára” című programját.

 

Vasárnap este 18.30-tól a Jam klub zenekarai, a Lali és a mókusok, a Neutron Stars és a Early Sundayz lép fel a Novo Café Színpadon. Vendég a szombat este Táncz-e Váty zenekarral fellépő Géczi András.

 

PROGRAMOK A GIKSZER-SÁTORBAN:


2013. 09. 07. szombat:     

 

10.00 Próbáld ki az amerikai focit! (beszélgetés, felszerelés és szabályok bemutatása, cheerleaderek, videóelemzések)

11.00 Táncpaletta tábor videók vetítése

11.30 Közösségi játékok az  Animátor tábor résztvevőivel

14.00 Bemutatkozik a Dráma szakkör

15.30 Zsonglőrbemutató

 

2013. 09. 08. vasárnap:

 

13.00 Beatbox bemutató

14.30 Találkozás gödöllői BMX versenyzőkkel

16.00 Bűvészbemutató

 

A programok között zene, beszélgetések, kézműves foglakozások, közösségi- és társasjátékok, csocsó.

 

Keressék a részletes programfüzetet és hallgassák meg a projekt részletes ismertetését kollégáink tolmácsolásában a Magyar Teátrum Színházi Sátorral szemben lévő GIKSZER-sátorban.