2013.06.26 - 11:13

Sikeres debütáló koncertek a Múzeumok Éjszakáján


Június 22-én a Múzeumok Éjszakája rendezvényen adta első koncertjét az a gödöllői fiatalokból álló három zenekar, mely keddenként működő Jam zene klubban próbál. Az együttesek felkészülésében nagy segítséget nyújtó Lőrincz Károly és Géczi András énekesek, valamint Tömpe Gábor zongorista több dalban is vendégeskedett a fiatalok mellett.

A közönség nagy lelkesedéssel fogadta az elsőként színpadra lépő Adri és a Haverok nevű formációt, akik Géczi Andrással kiegészülve a Valami Amerika még című dallal kezdték koncertjüket. Repertoárjukban szerepelt Pink - Who Knew, Adel - Rollin in the Deep, és a Blondie - One Way or Another dalok is.



Másodikként az alapvetően rock-vonalon mozgó Neutron Stars következett, akik egyelőre állandó énekes nélkül, de annál lelkesebben készültek az elmúlt fél évben a 22-i fellépésre. A fiatal zenészek mellett ezért először Géczi András énekelte Bruno Mars Locked Out In Heaven című számát, majd Lőrincz Károllyal következett a keményebb rock szett. Black Sabbath - Paranoid, Lynard Skynard - Sweet Home Alabama és végül a Van Halen féle Kinks dal, a You Really Got Me. A zajos siker garantált volt.



A Jam klub harmadik zenekara, Lali és a Mókusok talán az előző két formáció ötvözete lehet, hiszen jól megfért egymás mellett a Ray Charles féle Hit The Road Jack Géczi Andrással, vagy a Joan Jett előadásában közismerté vált I Love Rock n Roll, a Metallica rock-ballada Nothing Else Matters, vagy az AC/DC High Way To Hell dalokkal.



A Jam klub októbertől folytatja működését, ahová változatlanul várjuk fiatal muzsikusok jelentkezését. Az Adri és a Haverok, a Neutron Stars és a Lali és a Mókusok zenekarok legközelebb szeptember 7-én a gödöllői Belvárosi Napokon lép újra színpadra.